Hlavní obsah

Finalistky České Miss nacvičovaly na finálový večer

PRAHA

Přípravy na páteční finálový večer soutěže Česká Miss 2006 jsou v plném proudu. Dívky už cvičí tance, nástupy a pomalu si již uvědomují, že se jejich přípravy chýlí ke konci.

Článek

Přípravy trvají dlouhou dobu a jsou velmi náročné. Jak fyzicky, tak hlavně psychicky. Dívky sami říkaly, že už se těší, až budou mít ty nervy za sebou.

Když začaly dívky v Kongresové hale Top Hotelu Praha nastupovat na brazilské rytmy, okolostojící fotografové se shodli, že by sami měli s podobným nástupem velké potíže. Ono to není jen tak - vyjít v ten správný moment, jít přitažlivou chůzí na velkých podpatcích, dojít na správné místo a chvíli tančit - to už je pro méně nadané pořádný oříšek.

Aby to dívky neměly zcela jednoduché, večer jim bude ozvláštňovat pohyblivé pódium. Pruh v prostřed pódia je totiž pojízdný, a tak budou dívky jezdit na pódium doslova jako na jezdícím pásu. A aby to bylo ještě pestřejší, v tomto pásu se nachází také točny, které točí soutežící kolem dokola. Krok vedle a zlomyslní diváci by měli důvod k úsměvu, dívky si musí dávat pozor.

Když začaly být dívky v polovině nácviku lehce zneklidněné, každá z nich dostala typický valentýnský dárek - růži a sladkou bonboniéru ve tvaru srdce. Neostýchaly se, bonboniérky otevřely a hned se do sladkých bonbónů pustily, dieta nedieta.

Reklama

Související témata:

Související články

Česká Miss: na vítězku můžete vsadit

Ve středu dopoledne se sešly tři finalistky České Miss 2006 na tiskové konferenci sázkové kanceláře Tipsport. Bookmakeři Tipsportu totiž vyhlásili sázky...

Kralování první České Miss pomalu končí

Historicky první nositelka titulu Česká Miss Kateřina Smejkalová se začíná loučit s úřadem královny krásy. Tou se stala loni v únoru. Po necelém roce bude 17....

Výběr článků

Načítám