Hlavní obsah

Kate Mossová ztrácí paměť

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kate Mossová má strach, že ztrácí krátkodobou paměť. Modelka má údajně problémy s tím, aby si vzpomněla, v jaký den má kterou schůzku.

Článek

Dle deníku The Sun řekl zdroj blízký Mossové: "Kate se opravdu bojí o svou paměť a zejména ztrátu krátkodobé paměti. Zapomíná ze dne na den."

Mossová navštívila specialistu

Dle tohoto zdroje také zapomíná, kam šla, poté, co už vyšla. Všechno to prý začalo jako taková sranda a Kate to celé odbyla. Dnes má už prý starosti, že je něco v nepořádku.

Začátek potíží se datuje do doby před jejím měsíčním rehabilitačním pobytem, který se konal loňský rok. Minulý týden strávila čtyři hodiny u specialisty na mozkové operace. To, jestli její návštěva byla spojena právě se zhoršováním paměti, se neví.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová vydá autobiografii

Topmodelka Kate Mossová podepsala smlouvu ve výši 1,8 miliónu dolarů na prodej práv na svou autobiografii. K jejímu vydání ji přesvědčil zakladatel britské...

Kate Moss nejlépe oblékanou ženou světa

Britská supermodelka Kate Mossová je podle magazínu Glamour nejlépe oblékanou ženou světa. Na špičku žebříčku světové elegance, který magazín každoročně...

Výběr článků

Načítám