Hlavní obsah

Prima představí slovenské VyVolené

Právo, ivi, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Televize Prima uvede v sobotu večer od 19.55 sestřih nejzajímavějších momentů z dosavadního průběhu druhé řady VyVolených na Slovensku. Pořad moderuje Tereza Pergnerová a ve studiu uvítá mj. i vítězku první řady slovenských VyVolených, kadeřnici Melindu (Lindu) Drevenkovou. Moderátor VyVolených Dušan Cinkota navíc v pátek nečekaně oznámil, že s moderováním VyVolených končí.

Článek

 Na jeho místo nastoupí oblíbený rozhlasovový moderátor zvaný Sajfa, který v první sérii moderoval Noc VyVolených (v Česku Noční show).

Noví Vyvolení začali vstupovat do slovenské Vily začátkem ledna, momentálně jsou při přenosech televize JOJ v kompletní, patnáctičlenné sestavě . Dnes mezi nimi proběhne první duel. Na rozdíl od první série se v něm utkají tři soutěžící.

Do Vily se dostal například 33letý transsexuál Erik Hilár, který se živil v Praze prodejem vlastního těla. Jak sám přiznal, v Česku si odseděl tři měsíce ve vězení a byl ze země vyhoštěn. Obyvatelem Vily se stal také 54letý Jaroslav Marcinka zvaný Indián. Automechanik z Bratislavy opravdu vypadá jako Indián a mezi mnohem mladší VyVolené moc nezapadl.

Vilu na vlastní žádost opustila 18letá těhotná striptérka Michaela Stroschneiderová. Po devíti dnech usoudila, že prostředí Vily není nejvhodnějším místem pro nastávající maminku. Místo ní nastoupila náhradnice.

Deset jednoznačných ne

Vila je plná hádek. Největší konflikty vyvolává Erik, který se už dostal do ostrého sporu se všemi obyvateli Vily. V první výzvě dostal až deset palců a obyvatelé mu dali jasně najevo, že s ním už nechtějí bydlet.

Soutěž měla v začátcích nového moderátora. Michala Hudáka nahradil herec Dušan Cinkota, který měl v minulosti problémy s drogami. V pátek ale Cinkota oznámil, že ze show odchází.

Ve druhé sérii se hraje o ceny v hodnotě dvanáct miliónů. Nejúspěšnější soutěžící musí ve vile vydržet pět měsíců a vítěze druhé série se Slováci dozví až v červnu .Druhá řada VyVolených na Primě startuje v Čechách a na Moravě za týden, v sobotu 18. února.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám