Hlavní obsah

Mariah Careyová nosí ráda bryndáček

Mariah Careyová říká, že jí baví jíst v posteli a mít na sobě bryndáček. Zpěvačka se také zmínila o tom, že nemá ráda jezení na veřejnosti.

Článek

Zpěvačka prý tvrdě pracuje na své postavě. Říká, že nechce být tenká jako větvička, ale její váha je údajně velmi nestálá. "Hmotnost mi jde nahoru a dolů velmi rychle, a to protože jsem svalnatá. Lidé to nevědí, ale mám pěkně vyrýsované bicepsy, mé ruce by se daly velmi lehce přeměnit v kulturistické," řekla.

Poté, co odhalila svou zálibu v nošení bryndáčku, řekla: "Jsem prostě taková. No a co, nikdo mě při tom nevidí. To je také to, proč nerada na veřejnosti jím. Když lidé říkají, že Mariah nikdy nejí na veřejnosti, tak říkám, ano, jsem taková, máte pravdu."

Reklama

Související témata:

Související články

Mariah Careyové sex nechybí

Ačkoliv se americká zpěvačka Mariah Careyová snaží neustále vypadat co nejsvůdněji, sex prý pro ni v životě neznamená příliš. Důraz podle vlastních slov klade...

Mariah Careyová se dětí asi nedočká

Pětatřicetiletá zpěvačka Mariah Careyová se pomalu začíná smiřovat se svým údělem. Zatím to totiž vypadá, že se nikdy nestane matkou, napsal internetový server...

Výběr článků

Načítám