Hlavní obsah

Keira Knightleyová pózovala nahá

Hvězda snímku Pýcha a předsudek Keira Knightleyová pózovala nahá pro známý hollywoodský magazín Vanity Fair. Na titulní stránce však není sama, spolu s ní pózovala i známá herečka Scarlett Johanssonová, také nahá.

Článek

Dámy ovšem na titulní stránce nejsou samy. Spolu s nimi se na ní objevuje i návrhář Tom Ford, ten ale pózoval oblečený. Server IOL.com uvedl, že Ford je hostujícím uměleckým vedoucím magazínu. Ford se dle svých slov neplánoval připojit, ale udělal to, když hvězda filmu Nesvatbovi, Rachel McAdamsová, odstoupila z focení.

"Ona to chtěla udělat, ale když byla na scéně, tak myslím, že se cítila nepříjemně. A já jsem nechtěl někomu způsobovat nepříjemné pocity," řekl Ford.

Po focení se Knightleyová s Johanssonovou opakovaně políbily na rozloučenou. Knightleyová řekla: "Bylo skvělé se s Tebou setkat. Někdy se zase uvidíme, nahé, to jsem si jistá." Johanssonová odvětila: "Velmi mě těšilo... tím nejdůvěrnějším způsobem."

Reklama

Související články

Keiře Knightleyové se nelíbí vlastní zadek

Britská herečka Keira Knightleyová je nespokojená se svým pozadím. Proto bude v nahých scénách svého nového snímku Domino nahrazena dublérkou, která se před...

Výběr článků

Načítám