Hlavní obsah

Paris Hiltonová obviněna z rasismu

– LOS ANGELES

Prominentce Paris Hiltonové byl udělen soudní zákaz. Musí se držet dále od člověka, který plánuje společenské akce v Los Angeles. Soud vydal toto rozhodnutí poté, co pořadatele napadla rasistickými nadávkami a urážlivými telefonáty.

Článek

Poškozený Brian Quintana řekl, že ho nazvala "líným Mexikánem" a ruinovala jeho podnik. Quintana údajně seznámil Hiltonovou s jejím momentálním přítelem, Stavrosem Niarchosem. Sám se označuje za oběť očerňovací kampaně.

Hiltonová žárlí na Niarchovu bývalou přítelkyni

Stavros Niarchos je profesionální model a surfař. Studuje film a není tajemstvím, že je vnukem řeckého miliardáře a lodního magnáta. Jeho bývalou přítelkyní je jedno z dvojčat Olsenových, Mary-Kate. Právě na ní, dle poškozeného, Hiltonová velmi žárlí.

Hiltonová u stání chyběla, ale její mluvčí Elliot Mintz po slyšení řekl: "Pro Paris pracuji a znám jí. Ten typ člověka, který byl popsán u soudního líčení toto odpoledne, se nepodobá ženě, kterou znám."

Reklama

Související témata:

Související články

Paris Hiltonová má nového milence, opět Řeka

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová (24) neztrácí zbytečně čas. Neuplynul ani týden od zrušení jejích zásnub a bohatá Američanka již randí s novým...

Výběr článků

Načítám