Hlavní obsah

Hanička z Rodinných pout má v Indii smůlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Petra Špindlerová, známá především jako Hanička ze seriálu Rodinná pouta, odjela na konci listopadu loňského roku do Indie. Exotickou zemi navštívila již potřetí a ani tentokrát se to neobešlo bez problémů.

Článek

"Tentokrát jsem pobyt překonala bez zdravotních problémů, ale jak se říká, nechval dne před večerem. Na letišti v Dillí jsme se chlácholili, jak to tentokrát skvěle dopadlo. Jen jsme měli nadváhu zavazadel, tak jsme museli doplácet," řekla herečka.

V Miláně, kde je mezipřistání, ale přišly první problémy. "V Miláně jsme si přečetli, že je let do Prahy zrušen," popisovala Špindlerová.

V letadle dostali jen džus

Po osmihodinovém čekání se herečce a jejímu manželovi konečně podařilo odletět do Prahy. V letadle stewardi oznámili, že cateringové společnosti v Itálii stávkují, proto můžou nabídnout každému jen kelímek džusu. "To mi vůbec nevadilo. Potrpím si při cestování hlavně na klidný průběh a bezpečí. Po této stránce byl let úžasný," svěřila se Špindlerová. 

To ale ještě netušila, že ten největší šok ji teprve čeká. "Na Ruzyni nám oznámili, že se nám naše zavazadla ztratila a lhůta pro jejich nalezení je až tři týdny," smála se neuvěřitelným náhodám herečka. V zavazadlech měla všechno včetně oblečení, hygienických potřeb a dárků pro nejbližší. "Naštěstí jsem měla doma ještě jeden náhradní kartáček, tak jsme si ho s manželem půjčovali, než si koupil druhý. Nejvíce mě mrzely dárky," řekla herečka.

Nakonec ale všechno dobře dopadlo. Z pražského letiště se ozvali s dobrou zprávou, že se jejich zavazadla našla a herečka tak mohla rozdat suvenýry svým blízkým.

Když se Petra Špindlerová vydala do Indie poprvé, onemocněla tyfem. Při druhé návštěvě se ji opět smůla nevyhnula, štípnul ji tamní hmyz a musela do nemocnice. "Bylo potřeba okolí rány vyříznout, aby vytekl jed," popisovala herečka. Chirurgický zákrok probíhal za plného vědomí. "Představa narkózy v Indii? Ne! Na to se mám moc ráda. Přiznávám, že to bolelo, ale dalo se to vydržet," dodala.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám