Hlavní obsah

Japonec žil s jedenácti ženami

TOKIO

Holohlavého sedmapadesátiletého nezaměstnaného Japonce Hirohito Šibuju, který žil s jedenácti ženami, zadržela koncem ledna tokijská policie. O zásah požádala žena, které vyhrožoval, že ji rozseká, pokud se k nim nepřipojí. O případu informoval server iol.co.za.

Článek

Když policie dorazila do domu na předměstí Tokia obklopeného bambusovým houštím, čajovými plantážemi a bramborovými poli, nalezla v něm jedenáct žen, nemluvně a tucet koček.

Úzká branka byla blokovaná koly a visela na ní lepenková cedule s nápisem  "nikdo není vítán kromě obyvatel a policie".

Zatčený muž uvedl, že neměl práci, i když v minulosti pracoval jako voják. Přiznal, že ženy na něj pracovaly, aby měl z čeho žít.

Šibuja popřel, že by dvacetileté ženě vyhrožoval, že ji rozřeže a rozseká její tělo, pokud se k nim nepřipojí. Policie však v domě omračující pistoli a slzný plyn. 

Žil v mnohoženství od roku 2000

Šibuja si založil harém v roce 2000 poté co, se rozvedl s první ženou, s níž strávil 25 let. Od té doby se rychle ženil a rozváděl s dalšími ženami, kterým bylo většinou okolo dvaceti let, jedné ale bylo padesát. Všechny si ponechaly jeho jméno a dál s ním žily.

"Ty dívky ale nevypadaly, že by je nutil, aby byly s ním," uvedl nedaleký majitel zelinářství Tošija Ego. Podle něj všechny byly ostříhané a oblečené stejně. "Vypadlo to, jako když toho muže doprovází skupina hostesek, všechny měly minisukně, vysoké podpatky a některé síťované punčochy."

Podle psychologa Šibuja ženy hypnotizoval a vytvořil okolo sebe kult, což mu umožnilo ženy zmanipulovat a ovládnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám