Hlavní obsah

Zpěvák Petr Muk má novou drogu

PRAHA

Není tomu dlouho, co se musel zpěvák Petr Muk (40) veřejně zpovídat ze spojitosti své osoby s prodejci drog. Dnes se ale Muk otevřeně přiznává ke své zcela nové závislosti.

Článek

"Tou mojí drogou jsou brusle. Vždycky mi dělalo dobře prohánět se na ledě, měl jsem při tom takový božský pocit, že přímo lítám. Loni v létě jsem si dokonce koupil kolečkové brusle a jezdil k údivu přihlížejících po Stromovce," přiznává se Petr Muk.

"Ale ještě teď na závěr zimy si chci koupit pořádné nové brusle. Chci se totiž vypravit na chatu na Lipno. Jezero je letos pořádně zamrzlé a je jasné, že hned tak nerozmrzne. Na něm se báječně bruslí, člověk jede daleko, celé kilometry a to je úplně zvláštní prožitek. A když pak přijde pukání ledů, to je také nádherný zážitek, který si nechci nechat ujít," svěřuje se dále Petr Muk.

Zpěvák si našel novou lásku, uvažuje o svatbě a dokonce má prý na cestě nového potomka. Jeho nový singl je také o lásce a jmenuje se Láska ta nebezpečná věc.

"Nové cédéčko už mám na trhu, teď k němu budu točit videoklip. Takže i když je pro mne láska moc důležitá, také dost pracuji, připravuji písničky na turné, na které chci vyrazit na podzim. Na závěr roku bych rád vydal ještě výběr z mých singlů. Ale z těch všech plánů, které jsem vyjmenoval, mě teď nejvíc zaměstnává ten nejbližší. Koupit brusle."

Reklama

Související témata:

Související články

Petr Muk: slivovicí proti migréně

Zpěvák Petr Muk trpí zvláštní migrénou, která mu občas velice znepříjemňuje život. Urputné bolesti hlavy ho neobyčejně vyčerpávají, v době záchvatu přestává...

Výběr článků

Načítám