Hlavní obsah

Kralování první České Miss pomalu končí

– PRAHA

Historicky první nositelka titulu Česká Miss Kateřina Smejkalová se začíná loučit s úřadem královny krásy. Tou se stala loni v únoru. Po necelém roce bude 17. února zvolena nová Česká Miss.

Článek

"Byl to úspěšný rok. Možná mi to bude chybět, takový ten frmol okolo mé osoby, ale určitě to neustane úplně. A v modelingu chci rozhodně zůstat," svěřila se se svými pocity dvaadvacetiletá modelka a studentka pedagogické fakulty.

Na druhou stranu se ale těší, že trochu zpomalí životní tempo. Za prioritu teď považuje dodělání školy. "Potřebuji se vrátit do školy a dohnat, co jsem zameškala. Pak bych měla jít na praxi a taky chci vycestovat do zahraničí za modelingem," prozradila Smejkalová. Pracovní nabídky už prý nějaké má, nyní to ale musí všechno skloubit dohromady.

Za největší zážitek uplynulého roku považuje účast na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe, která se konala loni v květnu v thajském Bangkoku. A to, jak sama říká, v pozitivním i v negativním slova smyslu. Nicméně po zkušenostech, které coby Česká Miss během roku nasbírala, by šla do této soutěže znovu.

Po zvolení nové královny krásy musí Smejkalová, která bydlí v Olomouci, opustit byt na pražském Barrandově, jehož roční užívání bylo součástí výhry. Proto se nyní poohlíží po nějakém bydlení v hlavním městě. Stejně tak musí "soutěžní" byty opustit i první a druhá vicemiss.

Letošního klání o korunku České Miss se Smejkalová zúčastní už jen jako členka poroty. Mezi dvanácti finalistkami už má svou favoritku, ráda by ale soutěžící poznala ještě před galavečerem trochu blíže. "Holkám radím, aby to moc neprožívaly, aby se na vítězství moc neupínaly. Já jsem tou soutěží taky jen tak proplula. Nové vítězce to přeji, ať si to užívá a ať zůstane svá," popřála Smejkalová.

Reklama

Související témata:

Související články

Miss Smejkalová se stala patronkou hyeny

První Česká Miss Kateřina Smejkalová se ve středu v pražské ZOO stala patronkou hyeny čabrakové. Adopce této vzácné psovité šelmy, která se jmenuje Matěj,...

Výběr článků

Načítám