Hlavní obsah

Brad Pitt chce hrát homosexuála

LONDÝN

Filmy s homosexuální tematikou jsou nyní evidentně ve Spojených státech "in". Nejlépe to dokazují nejnovější oscarové nominace, které vedou právě filmy tohoto obsahu - Zkrocená hora a Capote. Že se na této vlně chce také svézt, dal zcela nepokrytě najevo i jeden z nejpopulárnějších hollywoodských herců současnosti Brad Pitt.

Článek

Alespoň to tvrdí britský list The Sun. Podle deníku Pitt nařídil svým spolupracovníkům, aby pro něj urychleně našli scénář pro film "s nejlepším příběhem lásky mezi homosexuály", v němž by pochopitelně připadla hlavní role právě jemu.

Měl by to být příběh, který by oslovil muže i ženy a který by byl v jeho kariéře naprosto výjimečný, píše list, který konstatuje, že Pitt zaregistroval mimořádný úspěch Zkrocené hory a chce se na něm podílet.

Podle deníku si je herec vědom toho, že role homosexuála může být šokující pro fanoušky, kteří si jej spojují s rolemi neodolatelných svůdců žen. Připomíná ale, že se nikdy nevyhýbal kontroverzním filmům, ani malým nízkorozpočtovým snímkům, které představovaly herecké výzvy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám