Hlavní obsah

Idol dívek Mádl chce po maturitě studovat psychologii

PRAHA

Zkouška z dospělosti čeká v květnu mladého herce Jiřího Mádla známého z filmu Snowboarďáci. Obavy z maturity ale na sobě znát nedává a sebevědomě si věří, že zkoušky absolvuje úspěšně.

Článek

Přestože je herecky vytížený, školní docházku si neodloží a vrhne se do učení. "Dělám co můžu a ve škole mi pomáhají," řekl Mádl. Studia hned po maturitě opustit nehodlá a své štěstí pokusí na vysoké škole. Herectví ho ale neláká. "Chci studovat nějakou normální vysokou školu, jazyky, psychologii nebo média - komunikaci," prozradil.

Mádl momentálně točí koprodukční historické drama Juraje Jakubiska Love Story paní Bathory o největší vražedkyni všech dob Čachtické paní, kde hraje mnicha. Přijal úplně odlišnou roli, než na jaké jsou fanoušci a početný zástup fanynek v jeho podání diváci zvyklí.

Jeho snem je natočit někdy film se světovým režisérem Milošem Formanem. Rád by také stále točil s Karlem Janákem, který režíroval Snowboarďáky a nově Rafťáky a Ro(c)k podvraťáků. "Je to člověk, u kterého absolutně nemám trému a nejvíc si u něj věřím," dodal Mádl.

Reklama

Související témata:

Související články

Jirka Mádl by se podruhé na canyoning bál

Adrenalinové odpoledne zažil Jirka Mádl ve slovinském Bovci, kam odjel kvůli filmu Rafťáci trénovat sjíždění řeky na raftu. Poté, co se zmínil, že v sobě...

Jiří Mádl se málem předávkoval adrenalinem

Jiří Mádl se v uplynulých několika dnech ve Slovinsku připravoval na svou novou roli ve filmu Rafťáci. Kromě raftingu si vyzkoušel také canyoning a sjíždění...

Výběr článků

Načítám