Hlavní obsah

Noel Gallagher nenávidí děti

Frontman anglické skupiny Oasis Noel Gallagher nemá malé děti v lásce. Svěřil se serveru Ananova, že děti jsou odporní spratci a on je nemůže ani cítit. Noel Gallagher, který sám má pětiletou dcerku Anais řekl, že děti jsou idioti a nemají to v hlavě v pořádku.

Článek

"Jsou to malí idioti, hluční, smradlaví, prostě nevychovaní spratci. Vezmou vám tolik času a pořád dokola brečí," vyjádřil své pocity k dětem Gallagher.

Deníku The Sun se muzikant svěřil, že od té doby, co má dítě, se z něj stal nudný chlap. "Spousta lidí se stane nudnými, jakmile mají děti. Ony vás totiž donutí být stále doma a nechodit nikam do společnosti," dodal.

Noel je šéfem ve svém domě

"Musíte být ticho, když děťátko spinká.... Na to se můžu vykašlat! Já jsem šéf ve svém domě a budu si dělat, co chci," rozčiloval se Gallagher.

I přes velkou nechuť být nudným otcem bere muzikant zodpovědnost za svou rodinu vážně a je věrným manželem své ženě Meg Matthewsové. "Nikdy jsem nebyl na ženský, a ani dnes nejsem, protože jsou otravné. Vždycky mě víc zajímalo, jak se dostat do nálady a jak hrát na kytaru," svěřil se Noel, bratr stejně slavného Liama Gallaghera.

Reklama

Související témata:

Související články

Studená válka mezi Oasis a Coldplay

Liam Gallagher vyhlásil válku Chrisi Martinovi ze skupiny Coldplay, když ho označil za "paličatého studenta". Zmíněný člen skupiny Oasis kritizoval Martina...

Zpěvák Oasis se zasnoubil

Liam Gallagher (32), zpěvák rockové skupiny Oasis, se zasnoubil. Jeho manželkou se stane zpěvačka Nicole Appletonová (30). Snoubenci by se měli vzít koncem...

Výběr článků

Načítám