Hlavní obsah

Herec Chris Penn byl nalezen mrtvý

Korzo, Guardian, All Headline News
SANTA MONICA

Chris Penn, mladší bratr herce Seana Penna, byl nalezen mrtev ve svém domě v kalifornské Santa Monice.

Článek

Chris Penn, jehož věk policie udala jako 40 let, ale jiné zdroje uvádějí 43 let, hrál například ve filmech Reservoir Dogs a Mullholland Falls. Podle BBC policie oznámila, že na místě nebyly nalezeny žádné známky násilí a teprve pitva odhalí přesnou příčinu smrti.

Pennův poslední film, The Darwin Awards, měl být poprvé představen veřejnosti ve středu 25. ledna na festivalu Sundance ve státě Utah. Tato komedie má hvězdné obsazení a Penn zde hraje po boku Winony Ryderové, Josepha Fiennese a Davida Arguetta.

Herečka Winona Ryderová, která Penna znala 19 let se svěřila v Guardian Unlimited: "Byl to skvělý herec, doufám, že se lidi budou pořád a rádi dívat na jeho filmy. Bude všem moc chybět. Byl úžasným člověkem a přítelem, nebyl to jen malý bratr Seana Penna, chápete? Byl to Chris Penn."

Příčina smrti není známa

Pennovo tělo bylo nalezeno v jeho bytě ve čtyřpatrovém kondominiu poté, co někdo z domu zavolal policii. Jeho matku, Eileen Ryanovou, diváci znají například z filmů Jsem Sam a Magnolie. Hercův otec Leo Penn je televizní režisér a další bratr, Michael Penn, je hudebník.

Mara Buxbaumová, mluvčí herce Seana Penna, nejstaršího a nejslavnějšího z bratří, vydala prohlášení, kde se píše, že "rodina Pennů by ocenila, kdyby média respektovala jejich soukromí v tomto těžkém období." O možné příčině smrti nepadlo ani slovo.

Server All Headline News však ve čtvrtek zveřejnil, že již proběhla pitva a podle pitevní zprávy herec zemřel přirozenou smrtí. Lékaři teď mají za úkol příčinu smrti upřesnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám