Hlavní obsah

Modelka Dvořáková umí čarovat

– PRAHA

Modelka Martina Dvořáková (23), finalistka Miss ČR 2004, bude čarovat! Stala se novou tváří jedinečné iluzionistické show Magická esa, která se už více jak rok úspěšně uvádí v Divadle kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy.

Článek

"Martina Dvořáková se tak společně s dalšími modelkami Martinou Poulíčkovou a Zuzanou Rosákovou představí divákům v neobvyklých rolích," řekl iluzionista a producent v jedné osobě Pavel Kožíšek.

Dvořáková, studentka vysoké hotelové školy, se na účinkování v Divadle kouzel už moc těší. "Ráda zkouším, objevuji a učím se nové věci. Vždy mě svět kouzel a iluzí velice přitahoval. A taky se alespoň dozvím, jak se to dělá," smála se sympatická modelka.

Magická esa jsou pro celou rodinu

"Magická esa je atraktivní spojení nejúspěšnějších světových iluzí a krásných žen. Jedná se o první představení svého druhu u nás a je určeno pro celou rodinu," uvedl principál divadla Pavel Kožíšek.

Při velkých "copperfieldovských iluzích" se diváci mohou těšit například na čtyřmetrovou skluzavku času, která je promění zpátky v malé dítě, záhadné čtení myšlenek divákům v publiku, nebezpečné prostoupení obřím ventilátorem, vystřelení člověka z děla v hledišti a na řadu dalších velkolepých iluzí plných perfektní zábavy a napětí! Diváci v sále se také naučí kouzlit a na vlastní nebezpečí možná i zmizí.

Reklama

Výběr článků

Načítám