Hlavní obsah

Slovenské VyVolené opustila těhotná striptérka

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Krátce po zahájení druhé části reality show VyVolení na Slovensku opustila ve středu vilu 18letá těhotná striptérka Michaela Stroschneiderová. Je ve druhém měsíci těhotenství a uznala, že vila není nejvhodnější místo pro těhotnou ženu.

Článek

"Hru jsem vzdala, protože pobyt v uzavřené vile mně psychicky vyčerpával. Vůbec mi není líto, že nevyhraji těch 12 miliónů, protože v současnosti mám v životě jiné priority," uvedla.

Michaela strávila ve vile devět dní. "Když jsem se do reality show přihlásila, nevěděla jsem, že jsem těhotná," svěřila se Stroschneiderová. Mnozí diváci odsuzovali, že ve vile kouřila a pila alkohol. Po celou dobu ve vile řešila, zda si dítě ponechá, nebo ne. "Těším se na rodiče a blízké přátele," uvedla po odchodu z vily.

Za porod dostane peníze

Podle pravidel soutěže, možnost výhry pro ostatní VyVolené odchodem soutěžícího automaticky klesla o půl miliónu. Od soutěžící, která odchází z vily, však televize Joj nebude žádat penále. Pokud se ale Stroschneiderová rozhodne, že své dítě porodí, televize Joj ji daruje 150 tisíc korun.

Druhá část soutěže začala na Slovensku devátého ledna a jméno druhého slovenského VyVoleného bude známé až koncem května. Ve vile je například 33letý transsexuál Erik Hilár Lakatošovic, který se v Česku živil prostitucí.

Reklama

Související články

VyVolení na Slovensku mají i Indiána

Dalším obyvatelem slovenské vily VyVolených se ve středu stal 54letý Jaroslav Marcinka zvaný Indián. Automechanik z Bratislavy opravdu vypadá jako Indián...

Výběr článků

Načítám