Hlavní obsah

Nicole Kidmanová se bude v březnu vdávat

Herečka Nicole Kidmanová se údajně svěřila svým přátelům, že si chce vzít zpěváka Keitha Urbana, se kterým se posledních pár měsíců schází.

Článek

Jak sdělil deníku The Sun zdroj z jejího blízkého okolí: "Nicole se bude vdávat v březnu. Prožívá nešťastnější období svého života a nepotřebuje čekat, až se budou s Keithem znát déle. Je si jistá, že je to ten pravý."

"Keith ji požádal o ruku o vánočních svátcích a Nicole byla nadšená. Jsou spolu šťastní a velice zamilovaní," řekla serveru Ananova blízká kamarádka Nicole Kidmanové.

Svatba bude v Austrálii

"Nicole chce pozvat pouze nejbližší přátele a rodinu, nechce, aby se kolem její svatby točil mediální cirkus. Diskutovali také o místu konání svatby a vypadá to, že obřad bude v Austrálii," dodala hereččina kamarádka.

Kidmanová má dvě adoptované děti, kterých se ujala společně se svým prvním manželem hercem Tomem Cruisem. Ten se bude údajně také znovu ženit se svou nynější milenkou herečkou Katie Holmesovou, se kterou čeká potomka.

Reklama

Související témata:

Související články

Kidmanová zrazuje dceru od herectví

Herečka Nicole Kidmanová lituje, že se dala na herectví, a své adoptované dceři stejnou kariéru prý zakazuje. Po dvou desetiletích herecké dráhy...

Nicole Kidmanová je čerstvě zamilovaná

Australská herečka Nicole Kidmanová má novou lásku. Je zamilovaná do country zpěváka Keitha Urbana. Ukrývané tajemství vyzradil herec Russel Crowe, napsal...

Výběr článků

Načítám