Hlavní obsah

Eva Jasanovská a Michal Dvořák mají konečně líbánky

Hvězdný pár českého showbyznysu manažerka Eva Jasanovská a muzikant a producent Michal Dvořák si konečně našli čas na líbánky. Michal točí dokument pro Českou televizi a již tři měsíce cestuje společně s Evou po světě. Nyní si už ale užívají líbánek na Novém Zélandě.

Článek

Už před třemi měsíci vyrazili manželé společně s týmem České televize natáčet dokument s názvem Pandurango o hudbě původních i současných obyvatel všech kontinentů. Začali v Indii, pokračovali v Číne, měsíc strávili v Austrálii a nyní se nacházejí na Novém Zélandě.

Tam už se ale zamilovaní manželé vydali sami, aby si konečně v klidu užili svatební cestu, kterou si mohli díky pracovnímu vytížení dopřát až půl roku po svatbě.

Pravé líbánky se šampaňským

"Máme lednici plnou šampaňského a konečně jsou to ty pravé líbánky. Při natáčení byl velký stres, teď už jsme ale sami a užíváme si to," napsala nám Jasanovská z Nového Zélandu SMS zprávu.

Jasanovská s Dvořákem se potkali na filmovém festivalu v Karlových Varech. Znali se již dlouhá léta, když modelka ještě žila se zpěvákem Honzou Kalouskem. Jiskra ale přeskočila až několik let poté. V kuloárech se povídalo, že to bude jen vztah na jednu noc.

Milenci se ale od sebe od té doby nehnou a po dvou letech zpečetili svůj pohádkový vztah svatbou. Ta se konala loni v červenci ve Vrtbovské zahradě v Praze.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám