Hlavní obsah

Tomáš Krejčíř by rád hrál i záporné role

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Svým zjevem je herec Tomáš Krejčíř přímo předurčen pro role kladných hrdinů. Však také do povědomí televizních diváků vešel jako okouzlující a slušný Adam v seriálu Rodinná pouta. I v Ordinaci v růžové zahradě je jeho postava horolezce Romana přitažlivá. Krejčíř ale sní o vysloveně záporné roli.

Článek

"Roman v Ordinaci v růžové zahradě už není tak dokonalý, má naštěstí také nějaké ty mouchy. Můj herecký sen není o konkrétní roli, třeba o Cyranovi, ale spíš o typu role. Kdyby mi někdo nabídnul v nějakém seriálu nebo ve filmu vysloveně zápornou postavu, přímo padoucha, to by mě moc potěšilo. I když na jevišti už jsem si také zahrál i záporné role, přece jen jsem teď zaškatulkován jako klaďas," řekl Krejčíř.

Krejčíř je vysloveně rodinný typ

Je šťastně ženatý a má tři děti, kterým se ve volném čase s potěšením věnuje. Přesto nezapírá, že má spoustu ctitelek. "I když mám snubní prstýnek, zájem fanynek v té platonické podobě mě těší a děkuji jim za přízeň. Jsem rád, že ke mně mají pozitivní vztah, ale přiznávám se, že to moc vážně neprožívám. Beru to jako součást profese. Jsem totiž vysloveně rodinný typ a rodině se, pokud mám čas, také věnuji. A ze svých tří dětí mám radost. Jezdím s nimi na lyžích, na kole, často na výlety," nedal herec svým obdivovatelkám mnoho nadějí.

Pochází z úspěšné rodiny

Není se čemu divit, je totiž z rodiny, která dbá na pevné vztahy. Kromě maminky, všichni podnikají, a s úspěchem. "Můj tatínek je veterinář. Má velké farmy i ordinaci, ne ovšem v růžové zahradě. Je to jeho byznys, i když to vůbec není lehký chlebíček, protože má náročnou práci. Ale daří se mu. Moje starší sestra je úspěšná top manažerka v jedné prosperující firmě, mladší sestra je také na špici v podnikání. A já jsem vlastně podnikatel v šoubyznyzu. A tak se může maminka, která si užívá zasloužené plody života v důchodu, těšit z toho, že se nám daří," usmál se Krejčíř.

Tomáš Krejčíř není ale jenom hercem. Má zkušenosti i s moderováním a to ve studiu i v přímém přenosu. V sobotu se například excelentně zhostil moderování ankety ANNO 2005, kterou každoročně pořádá televize Nova.

Reklama

Související články

Adam z Rodinných pout okouzlil sestřičky

Herec Tomáš Krejčíř, který v televizním seriálu Rodinná pouta ztělesňuje postavu Adama Rubeše, v uplynulých dnech ohrozil natáčení dalších dílů. Onemocněl...

Tomáš Krejčíř prožije pestré léto

Herec Tomáš Krejčíř, který v seriálu Rodinná pouta ztělesnil Adama Rubeše, se už těší na dovolenou. K moři se prý pravděpodobně nedostane, ale i tak bude...

Tomáš Krejčíř ve škole občas podváděl

Herec Tomáš Krejčíř, Roman ze seriálu Novy Ordinace v růžové zahradě, u příležitosti začátku školního roku zavzpomínal na doby, kdy on sám byl školou povinným....

Výběr článků

Načítám