Hlavní obsah

Karel Gott prý bude poprvé v životě moderovat

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Nejslavnější český zpěvák Karel Gott (66) nejspíš poprvé v životě zkusí moderování velké televizní show. Překvapivě to však nebude doma v Česku, ale na Slovensku.

Článek

Jako moderátor se možná Gott objeví na únorovém galavečeru spojeném s předáváním cen Osobnost televizní obrazovky (OTO) ve Slovenské televizi. "Pan Karel Gott nám to přislíbil slovně, ale jistotu budeme mít až po podpisu smlouvy," řekla deníku Nový čas Jana Prágerová z pořadatelské agentury.

Gott prý uvede pořad vtipnými bonmoty

Třicetinásobný zlatý slavík už má za sebou stovky vystoupení, ale ještě nikdy žádný pořad nemoderoval. Gott by měl za úkol vtipnými bonmoty uvést deset kategorií ankety OTO, v níž televizní diváci určí neoblíbenější tváře televizní obrazovky, obdoby české ankety Týtý.

"Je pravda, že mě oslovili, ale ještě zdaleka jsem to neslíbil. Protože se nejdříve musím na ten pořad podívat a pak se rozhodnu, jestli na takovou věc stačím, nebo ne. Mám toho moc, takže učení nějakých velkých textů asi ne," vyjádřil se k moderování Karel Gott.

Na akci se sejdou zástupci všech slovenských televizí - Markízy, Slovenské televize, TV Joj a zpravodajské televize TA3. V minulosti některé televize slavnostní večer v rámci konkurenčního boje bojkotovaly.

Loni byla moderátorkou večera Halina Pawlovská.

Reklama

Výběr článků

Načítám