Hlavní obsah

Alice Bendová míří na Kubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Známá herečka seriálu Rodinná pouta Alice Bendová se spolu se svým manželem chystá na Kubu. V únoru si vezmou čtrnáct dní volna a procestují tuto zemi doslova křížem krážem.

Článek

"Dokud je tam Fidel, tak chci tuhle zemi procestovat celou," řekla herečka, která byla v minulém roce nejednou označena za nejkrásnější ženu showbyznysu.

"Strach nemám. Kambodža byla víc nebezpečná. Potkávali jsme tam různé kmeny. To bylo určitě horší," reagovala na upozornění, že Kuba není příliš bezpečná země. Herečce se cestování velice zalíbilo a s manželem už plánují další cesty. "V budoucnu chci procestovat Indii, Čínu, Venezuelu a Brazílii," dodala Bendová.

Ve volných chvílích studuje knihy o Kubě

Vzhledem k pracovnímu vypětí herečce moc volného času nezbývá, ale pokud se chvíle najde, tak studuje zajímavosti právě o Kubě. "Nakoupila jsem si průvodce a teď je pročítám. Zjišťuji, že tam chci vidět všechno," řekla

"Točím naplno před cestou i po návratu, takže všechno doženu. S produkcí i scenáristkami jsem se domluvila," odpověděla herečka na otázku, jestli ji bez problémů uvolní z natáčení Rodinných pout.

Reklama

Související témata:

Související články

Alice Bendová si intrikářství užívá

Herečce Alici Bendové, která v seriálu Rodinná pouta hraje intrikářskou Simonu Pražákovou, se její role i přes záporný náboj líbí. Ztělesnění mladé ženy, která...

Alice Bendová si při natáčení ulomila zub

Herečka Alice Bendová se do role roli plavčice Ajky v novém televizním seriálu Bazén na Primě vložila s takovou vervou, že po scéně, kdy tonoucímu poskytuje...

Výběr článků

Načítám