Hlavní obsah

Život goril v pražské zoo lze na internetu sledovat dál

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Gorilí reality show Odhalení Českého rozhlasu Leonardo má od neděle svého vítěze samce Richarda. Lidoop si už pochutnal na prvním z 12 melounů, které vyhrál. Tak trochu jiná reality show z pavilonu goril pražské zoologické zahrady v Troji tím však zdaleka nekončí. Webové stránky www.rozhlas.cz/odhaleni s přímým přenosem zůstanou i nadále funkční. Život čtyř dospělých goril a ročního mláděte Moji mohou lidé sledovat až do 27. ledna, řekl jeden z organizátorů Miroslav Bobek.

Článek

Projekt, jehož výtěžek je určen na záchranu goril žijících ve volné přírodě, měl velký ohlas, a to i v zahraničí. Webové stránky, které od loňského 7. listopadu zprostředkovávaly v přímém přenosu soužití goril v zajetí, navštívilo v průměru 20.000 zájemců denně. Tisíce lidí poslaly gorilám SMS zprávy do hlasování o nejsympatičtějšího obyvatele pavilonu.

Zakoupením výrobků s logem Odhalení přispějete na gorily

Na záchranu goril je možné přispět i nadále, a to zakoupením výrobků s logem Odhalení. Plyšové gorily, prádlo a trička si lze pořídit přes internet na adrese www.rozhlas.cz/odhaleni a v prodejně Radioservisu na Vinohradské 12 v Praze. Na záchranu goril půjde 50 korun z každého prodaného výrobku, uvedl Bobek.

Navíc se připravuje kniha a DVD Odhalení, aneb tři měsíce s gorilami. Budou obsahovat články a fotografie ze života goril, z natáčení reality show a budou tam i příspěvky odborníků. "Lidé se mohou těšit na pohádky pro děti, film o filmu aneb jak se tvořila televize v rozhlase, lekce gorilštiny a další bonusy," dodal Bobek.

Reklama

Související témata:

Související články

BBC ocenila gorilí show z pražské zoo

Gorilí "reality show" pražské zoologické zahrady Odhalení vyzdvihl jako nejoriginálnější z množství podobných TV programů, jež zaplavují svět, britský...

Výběr článků

Načítám