Hlavní obsah

Zuna: Nejsem žádný showman

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moderátor Televizních novin Pavel Zuna se již posedmé stal nejoblíbenějším mužem televize Nova. Rozhodli tak diváci v anketě časopisu ANNO 2005.

Článek

Čím jste si podle vás získal přízeň diváků?

Nepovažuji se za typického moderátora, ale za moderujícího novináře. Mám mnoho moderátorských chyb. Přeříkávám se, nejsem žádný showman, nemám dokonalý úsměv a tak bych mohl pokračovat. Ale když moderuji, tak si myslím, že vím, o čem mluvím.

Co vás víc baví, moderovat, nebo dělat šéfa TV pořadů?

Dělat obojí je zajímavé, mám tím pestrý život. Nemohu říct, že bych něco upřednostňoval nad jiným. Ale rozhodně by mi v práci chyběla tvůrčí část. Baví mě tvořit pořad od začátku.

Kdy vyjedete se SuperStar?

V druhé půlce jara budou castingy, soutěž se rozjede po letních prázdninách.

Výměna manželek II. bude?

Ano. Brzy. Budeme vysílat dva díly ohlédnutí za první částí s nejzajímavějšími momenty a nejzajímavějšími rodinami a chystáme dalších osm nových dílů.

V souvislosti s Výměnou manželek si někteří diváci stěžovali vysílací radě, že některé děti mohou s příchodem nové maminky a nových zvyků, byť jen na deset dní, trpět. Co si o tom myslíte?

Nejde o žádné zneužívání dětí nebo ubližování jim. To bych nikdy nedovolil. Vždyť sám jsem otec čtyř dětí, jezdím s nimi jako vedoucí na letní tábory. Mám cit pro to, co jde a co už nejde. Pravda je taková, že děti nové příchozí do rodiny po skončení líbaly, dávaly jim dárečky. Odmítám, že bychom chtěli jakkoli ubližovat dětem!

Reklama

Související témata:

Související články

Pavel Zuna zná pomíjivost věcí

Šestatřicetiletý Pavel Zuna moderuje s Pavlou Charvátovou Televizní noviny na Nově a současně vykonává na téže stanici funkci náměstka pro program....

Výběr článků

Načítám