Hlavní obsah

Vítězem reality show Odhalení je Richard

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Gorilí samec Richard vyhrál reality show Odhalení. Cenou je 12 melounů. Dvoumetrákový Richard dostal od diváků nejvíce SMS hlasů.

Článek

Reality show, kterou ve spolupráci s pražskou ZOO připravila digitální stanice Českého rozhlasu, mohli lidé sledovat na internetu.

S Richardem soupeřily samice Kambu, Kijivu a Shindu. Mezi obyvateli pavilónu je také mládě Moja, to však nesoutěžilo. Šestnáct kamer začalo gorily sledovat 7. listopadu.

Peníze, které se na SMS vybraly, půjdou na projekt, který podporuje život goril ve volné přírodě. ZOO však přiznala, že soutěž měla i zábavnou roli, protože přišla ještě v době popularity pořadů VyVolení a Big Brother. Nápad ocenila i BBC. [celá zpráva]

Melouny Richard nedostane najednou, protože by mohly vyvolat zažívací potíže, ale ošetřovatelé mu je budou dávat postupně.

Reklama

Související témata:

Související články

BBC ocenila gorilí show z pražské zoo

Gorilí "reality show" pražské zoologické zahrady Odhalení vyzdvihl jako nejoriginálnější z množství podobných TV programů, jež zaplavují svět, britský...

Výběr článků

Načítám