Hlavní obsah

ANNO 2005: na TV Nova vedou seriály

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Již po jedenácté se v sobotu večer konala v TOP hotelu Praha zábavná show televize Nova spojená s vyhlášením výsledků ankety ANNO 2005. Diváci Novy v ní každoročně posílají své hlasy nejoblíbenějším osobnostem a pořadům televize Nova. Nejoblíbenějšími pořady na Nově jsou podle výsledků hlasování jednoznačně nové seriály.

Článek

Slavnostní galavečer ANNO 2005 uváděl moderátor Snídaně s Novou a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě Tomáš Krejčíř, který v roli moderátora uspěl na jedničku.

Jako první vyhlásil kategorii Žena roku. Na prvním místě se umístila moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová. Druhé místo si odnesla herečka a moderátorka Adéla Brousková-Gondíková a na třetím místě se umístila moderátorka Televizních novin Pavla Charvátová.

Mužem roku se opět stal Pavel Zuna

Mužem roku televize Nova se stal již tradičně oblíbený moderátor Televizních novin Pavel Zuna, druhé místo obsadil moderátor, herec a bratr Adély Gondíkové Dalibor Gondík a třetí místo si podle diváků vysloužil moderátor Televizních novin Rey Koranteng.

V kategorii pořad roku jednoznačně vyhrál úspěšný seriál televize Nova Ordinace v růžové zahradě, druhým nejoblíbenějším pořadem televize Nova se staly Televizní noviny a na třetím místě se umístil mezi diváky oblíbený seriál Ulice.

Seriály byly vůbec tématech celého večera, ceny předávali lidé, kteří v nich hrají. TV Nova dokonce vzpomněla na svůj první sitcom z poloviny 90. let Nováci.

Výsledky ANNO 2005

Žena TV Nova:

1. Lucie Borhyová

2. Adéla Gondíková

3. Pavla Charvátová

Muž TV Nova:

1. Pavel Zuna

2.Dalibor Gondík

3. Rey Koranteng

Pořad TV Nova

1. Ordinace v růžové zahradě

2. Televizní noviny

3. Ulice

Večerem provázel nejenom herec Tomáš Krejčíř, ale doplňovali ho svými vystoupeními i zpěváci Helena Zeťová, Lucie Bílá, Vlasta Horváth a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám