Hlavní obsah

Krajčo a Frühlingová se rozvádějí

– PRAHA

Nerozlučný pár, muzikant, moderátor a herec Richard Krajčo a modelka a zpěvačka Iva Frühlingová, se po půlročním manželství budou rozvádět. Důvodem jsou údajně rozdílné názory na manželství.

Článek

Krajčo je znám svou láskou ke své práci a k pitkám s kamarády, jeho půvabné manželce se to ale přestalo líbit.

"Prostě si nerozumí a štvou se navzájem," vyjádřil se k jejich odloučení jejich společný kamarád. "Nic jiného v tom není," dodal zdroj. Modelka prý nyní žije už víc jak měsíc sama a s manželem se vídají pouze u rozvodového stání.

Ještě nedávno šťastný pár si řekl své ano loni v srpnu v Českém Krumlově. Po bouřlivé lásce, kterou oba nazývali osudovou, se rozhodli, že své city zpečetí svatbou a co nevidět se budou snažit o prvního potomka. Díky pracovní vytíženosti Krajča ale krize přišla velice brzy.

Opustila kvůli němu Paříž

Modelka a muzikat se seznámili při natáčení alba Mikrokosmos, na kterém společně pracovali. Díky tomu se Frühlingová začala více objevovat v Česku a nakonec se kvůli milostnému vzplanutí ke Krajčovi přestěhovala do Prahy nastálo.

Předtím žila několik let v Paříži, kam odjela ve čtrnácti letech pracovat jako modelka a později se ve Francii proslavila dokonce jako zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám