Hlavní obsah

Vladko popírá, že na něm jeho partner vydělává

– PRAHA

Vladko Dobrovodský, vítěz reality show Vyvolení se ve čtvrtek v podvečer objevil v knihkupectví Kanzelsberger na pražském Václavském náměstí. Měl tu společně se svým partnerem Robertem Votrubou autogramiádu knihy Můj život s Vladkem, kterou Votruba napsal během doby, kdy byl Vladko zavřen mezi zdmi vily VyVolených.

Článek

Knihu s názvem Můj život s Vladkem dostal vítěz reality show do ruky hned po skončení posledního přenosu VyVolených v Bratislavě. Votruba ale musí vyvracet fámy, že na popularitě svého partnera parazituje.

"Je to kniha pro Vladka. Dostal jsem nabídku od jednoho vydavatelství. Nikdy předtím mne nenapadlo, že bych něco takového napsal," obhajoval se Votruba. "Není pravda, že by si na mě Rob dělal jméno," dodal k tomu Dobrovodský.

Bulvární tisk je chce rozdělit

Partneři si také postěžovali na současný život, který se jim díky reality show od základů změnil. "Dokud jsme se nedostali výš, netušili jsme, kolik je tu špíny," řekl Votruba o poměrech v českém šoubyznysu.

Oba zareagovali rovněž na články v bulvárním tisku, podle nichž se Votruba živě zajímá o ženy. S jednou z nich se na fotografii líbal. "Je to kamarádka. Někteří lidé si hledají cestičku, jak by náš vztah zničili," prohlásil Votruba.

Reklama

Související témata:

Související články

Vladko byl hostem pořadu Dementi

První český VyVolený Vladko Dobrovodský se zúčastnil jako host natáčení pořadu Dementi spolu s Evou Holubovou, Bárou Štěpánovou, Štěpánem Marešem, Václavem...

Výběr článků

Načítám