Hlavní obsah

Na vydání Krejčíře a Koženého do ČR si lze vsadit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Na vydání stíhaných podnikatelů Radovana Krejčíře a Viktora Koženého zpět do České republiky lze uzavírat sázky. Kurz je astronomických 1000:1, což znamená za vsazenou stokorunu případnou výhru 100 000 korun. Vypsaní oznámila ve čtvrtek společnost Fortuna.

Článek

Od jednoho sázejícího je kancelář ochotná přijmout až 500 korun, maximální výhra je tedy ohraničena na půl miliónu korun.

"A to by mohl být silný motivační faktor pro zodpovědné orgány našeho soudnictví," uvedl s nadsázkou hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Krejčíř je v Česku stíhán v několika závažných hospodářských i násilných kauzách a nyní žije i s rodinou na Seychelských ostrovech. Bývalý šéf Harvardských fondů Kožený je zase ve vazbě na Bahamských ostrovech.

Anketa

Vsadíte si na vydání některého ze stíhaných?
Ano
41,2 %
Ne
58,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1349 čtenářů.

Reklama

Související články

V Praze vydán zatykač na Koženého

Obvodní soud pro Prahu 4 vydal v úterý mezinárodní zatykač na bývalého šéfa harvardských investičních fondů Viktora Koženého a bývalého předsedu představenstva...

Výběr článků

Načítám