Hlavní obsah

Kateřinu Brožovou zmáhá únava

PRAHA

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (38) se v poslední době necítí dobře, je stále unavená a často musí odpočívat. Zatím jí nepomáhá pravidelné cvičení ani konzumace nepřeberného množství vitamínů.

Článek

"V loňském roce jsem byla jedenáctkrát nemocná, lékaři mi říkají, že se musím šetřit, protože mám sníženou imunitu. Měla bych dodržovat pravidelný rytmus života a životosprávu, což ale při mém povolání není možné," posteskla si.

Příčinu současného vyčerpání vidí Kateřina v kombinaci toho, že si na sebe vzala příliš pracovních povinností a především toho, že se její osobní život nevyvíjí tak, jak by si představovala. "Loňský rok byl po této stránce pro mne šílený a velmi krutý, tak jen doufám, že letošní bude lepší," řekla.

Na vážnou známost nemyslí

Brožová tvrdí, že po rozchodu s milionářem Petrem Kovarčíkem nemá na vážnou známost ani pomyšlení. "Nechávám to osudu, mám kolem sebe pár hodných lidí, kteří mi pomáhají, a jestli mám někoho potkat, tak ho potkám. Ale rozhodně nikoho aktivně nehledám," prohlásila rezolutně.

Poodhalit, co jí osud chystá, se zatím neodvážila. Herečka totiž tvrdí, že je věřící člověk. Víra v Boha a výklad karet nebo horoskopy a astrologie se s tím podle ní neslučují. Přesto ví, že se může ocitnout v situaci, kdy by nějakou kartářku vyhledala.

Kvůli zdraví se nechce omezovat

Rozhodně nechce kvůli zdraví omezit jakékoli své pracovní aktivity. Brožová nyní účinkuje ve čtyřech muzikálech. Jsou to Bídníci a Miss Saigon v GoJa Music Hall, Noc na Karlštejně a Jekkyli v Hudebním divadle Karlín, které má stále ještě své dočasné působiště v Kongresovém centru.

Nové díly Pojišťovny štěstí

Brožová nezanevřela ani na klasické divadlo a televizi. Od podzimu jí můžeme vidět v činoherním představení A do pyžam! na scéně divadla Bez zábradlí a divadla v Bráníku a už od června pilně natáčí nových 13 dílů televizního seriálu Pojišťovna štěstí s režisérem Jiřím Adamcem. Tady ztvárňuje hlavní roli Dagmar Krausové. Jde o dost nelichotivou postavu, ale Kateřině Brožové to nijak nevadí. "Hrát roli spíše záporné Dagmar je pro mě báječná herecká zkušenost, i když s ní nijak moc nesympatizuji," prohlásila.

Druhá série příběhů Pojišťovny štěstí by měla být uvedena na obrazovkách TV Nova během letošního podzimu. Už nyní se ale spekuluje o tom, že bude následovat i třetí pokračování.

Reklama

Související témata:

Související články

Kateřina Brožová na muže nezanevřela

Po rozpadu svého manželství nyní konečně prožívá herečka a zpěvačka Kateřina Brožová se svou dcerou Kačenkou klidné okamžiky. I když ji rozchod s manželem,...

Kateřinu Brožovou pojišťovny zklamaly

Ačkoli v novém seriálu Pojišťovna štěstí hraje Kateřina Brožová manželku ředitele soukromé pojišťovny, sama podobným institucím nevěří, neboť s nimi nemá dobré...

Výběr článků

Načítám