Hlavní obsah

Opilý děda skončil svázaný v psí boudě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VARŠAVA

Pětasedmdesátiletý polský děda se přesvědčil o tom, že chodit domů opilý se nemusí vyplatit. Jeho žena totiž ztratila trpělivost a rozhodla se, že s jeho alkoholismem zatočí. Když se jednou vrátil domů zase pod vlivem alkoholu, což ostatně nebylo poprvé, ráno ho čekalo překvapení. Probudil se totiž svázaný v psí boudě.

Článek

A to pro staříka, jehož vášní je alkohol, nebyla jediná špatná zpráva. Tou další bylo to, že mu manželka navíc do boudy servírovala jen vodu a chleba. Už ji totiž přestalo bavit, že děda veškeré peníze utrácí za vodku, uvedl server Ananova.

A jak dlouho stařík za své pijácké výlety pykal? Na staré dece v psí boudě prý musel vydržet tři týdny, a to i přesto, že v Polsku v minulých týdnech teplota poklesla i pod mínus 20 stupňů Celsia.

Policie rovněž uvedla, že dědu občas přikrmovali i kamarádi z hospody, kteří na něj přišli tak, že jim bylo podezřelé, že mezi ně několik dní nezabloudil.

Reklama

Související témata:

Související články

Za opilství dostal sedmnáct let

Justičním orgánům ve městě Anderson (Indiana) došla trpělivost. Navzdory vysokému věku odsoudily čtyřiasedmdesátiletého místního občana Virldeena Redmona...

Opilec přežil přejetí vlakem bez zranění

Obyvatel Mexika, který v podnapilém stavu usnul přímo na kolejích v severní části země, si vůbec nevšiml, že se nad ním přehnala vlaková souprava. Ze sladkého...

Výběr článků

Načítám