Hlavní obsah

Björk se stala nejvýstřednější celebritou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Nejrůznější ankety o "nej" osobnost, pravidelně pořádané na přelomu starého a nového roku, mají patrně pouze jeden cíl, zajistit, aby se každá celebrita mohla pyšnit nějakým prvenstvím. Naznačuje to alespoň hlasování o nejvýstřednější mediální hvězdu, jejíž výsledky zveřejnil jeden z programových týdeníků britské BBC.

Článek

První příčku v žebříčku slavných výstředníků přiřklo 6000 účastníků ankety bezkonkurenčně zpěvačce Björk. Čtyřicetiletá Islanďanka si ji vysloužila jak nápadným oblečením, tak i přepjatým chováním.

Do dějin módy se nesmazatelně zapsala, když se v kostýmu labutě v roce 2001 účastnila slavnostního vyhlášení filmových Oscarů, pomstychtivou pozornost reportérů si zase vydobyla tím, že na letišti v thajském Bangkoku veřejně zmlátila jednoho z nich.

Od té doby se také každý trapas, jehož se dopustí, sáhodlouze přetřásá na titulních stránkách bulvárních listů.

Elton John skončil až desátý

Druhé místo mezi excentriky získal někdejší šampión v boxu Chris Eubank, proslulý nákladným oblečením a monoklem, na třetím místě se umístil bývalý fotbalový brankář David Icke, který o sobě prohlašuje, že je Božím synem, nosí výrazné tyrkysové oděvy a prohlašuje, že svět je řízen prehistorickými plazy, kteří na sebe vzali lidskou podobu. Čtvrtou pozici obsadil herec Tom Baker, následovaný rockerem Ozzy Osbournem, Sir Elton John skončil až jako desátý.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám