Hlavní obsah

Pitt oznámil Anistonové, že čeká dítě s Jolieovou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Brad Pitt údajně telefonoval své bývalé manželce Jennifer Anistonové, aby jí mohl jako první informovat o tom, že je jeho nová partnerka herečka Angelina Jolieová těhotná. Jak napsal server Ananova, Pitt jí prý volal hlavně proto, aby se jí zpráva donesla přímo od zdroje a ne z novin.

Článek

"Jennifer reagovala pohotově. Řekla Bradovi, že jemu a Angelině přeje mnoho štěstí a doufá, že miminko bude zdravé. Vzkázala také Angelině, ať je její těhotenství příjemné a bez komplikací. Hned, jak položila telefon, začala ale plakat," prozradil zdroj z blízkého okolí Jennifer magazínu Heat.

Bývalý manželský pár Pitt a Anistonová se rozešli minulý rok a rozvedeni byli v říjnu loňského roku právě kvůli herečce Jolieové, do které se Pitt zamiloval během natáčení filmu Mr. and Mrs. Smith.

Těhotenství ještě není oficiálně potvrzeno

Údajně těhotná Angelina Jolieová byla spatřena na kontrole u lékaře v St. John´s Health Center v Santa Monice v Kalifornii. Milenci ale ještě oficiálně těhotenství Jolieové nepotvrdili.

Reklama

Související články

Anistonová si chce na čas odpočinout

Šestatřicetiletá herečka Jennifer Anistonová se chystá udělat radikální změnu. Na nějaký čas touží uniknout hektickému hereckému životu v Los Angeles....

Výběr článků

Načítám