Hlavní obsah

Rachel Weiszová je v pátém měsíci těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Filmová herečka Rachel Weiszová potvrdila, že je v pátém měsíci těhotenství. Otcem dítěte je její snoubenec, režisér Darren Aronofsky.

Článek

Britská herečka, která loni přiznala, že si roli těhotné ženy ve vychvalovaném filmu Nepohodlný (The Constant Gardener) užívala, oznámila radostnou novinu v pátečním zábavném pořadu americké televize The Tonight Show.

Oznámení čtyřiatřicetileté Weiszové, která se proslavila především rolemi ve filmech Mumie a Mumie se vrací, ukončilo spekulace o jejím těhotenství, ale zkřížilo její plány na vdavky s o dva roky starším Aronofským.

"Měla jsem svatbu organizovat, ale trochu jsme to předběhli. Je to tak trochu moderní situace, snažím se to teď nějak řešit," prohlásila Weiszová.

Hrát těhotnou ve filmu se jí líbilo

Poté, co byla Weiszová pro filmovou roli těhotné Tessy Quayleové vybavena umělým těhotenským bříškem, připustila, že se jí to moc líbilo a že by si ráda pořídila dítě opravdové.

Weiszová, která se narodila v Británii, se v roce 2002 přestěhovala do New Yorku za Aronofským po roční známosti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám