Hlavní obsah

NeVyVolená Monika je vážně zamilovaná

PRAHA

Monika Chrobáková, bývalá soutěžící z reality show VyVolení, má zase důvod k radosti. Dva měsíce před nástupem do vily VyVolených se Monika rozešla s přítelem Adamem Grabaczem (27), teď se k sobě ale vrátili a jejich láska je snad ještě intenzivnější než dříve.

Článek

"Jsem teď moc šťastná. Můj přítel mi dává to, co potřebuji. Máme hodně společného a je občas ztřeštěný stejně jako já. Asi bych s normálním člověkem nevydržela," smála se ex-VyVolená.

Přestože ve vile získala Chrobáková pověst přelétavé dívky, nyní touží po tom se usadit. Se staronovým přítelem shánějí společné bydlení. "Sháníme společný byt. Chceme spolu být co nejvíc. Ta krize nám paradoxně pomohla," dodala Chrobáková.

Adam si byl láskou jistý

"Věděl jsem, že se k ní chci vrátit už tak měsíc před jejím nástupem do vily," přiznal Adam, že si byl láskou k Monice jistý už dávno. Ta se ale ve vile chovala tak, že její expartner ztrácel naději na návrat. "Bylo mi hrozně, když jsem se na ty záběry díval, ale je to za námi a teď začínáme úplně znovu, s čistým štítem," zadoufal v lepší zítřky Adam Grabacz.

NeVyVolená už stihla seznámit svého přítele se svým bývalým spolubydlícím Rosťou. Na nedávné zabíjačce, která se konala u Jindry v Třinci, dokonce Monika, Adam a Rosťa spali v jednom pokoji. "Potkali jsme se u Jindry doma a všichni jsme se moc nasmáli. Rosťa i Adam byli v pohodě. Řekla bych, že si dobře rozuměli," vyvracela Chrobáková obavy z možného incidentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám