Hlavní obsah

Sheen a  Richardsová se rozvádějí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Neúspěchem skončil pokus amerických herců Charlieho Sheena a Denisy Richardsové o usmíření. Hollywoodští manželé se rozhodli, že obnoví rozvodový proces a ukončí tak marné pokusy o opětné soužití, které se staly výživným soustem pro bulvární tisk i televizní talk shows.

Článek

Oznámil to ve středu Sheenův mluvčí v časopise People magazine.

Denise Richardsová, někdejší Bond-girl, poprvé podala žádost o rozvod loni v březnu, a to kvůli nepřekonatelným rozdílům. V té době byla v sedmém měsíci těhotenství a čekala se Sheenem, označovaným za enfant terrible Hollywoodu, druhé dítě.

Po narození dcerky Loly počátkem června se údajně manželé pokusili o usmíření. Začali spolu trávit většinu času a spolu se také v srpnu zúčastnili oslav 65. narozenin Sheenova otce, herce Martina Sheena, kde se údajně zamilovaně líbali. Sheen, který v televizních talk shows hovořil o své snaze usmířit se s Denisou, jí také údajně věnoval velký diamantový prsten, aby "dokázal, jak moc si přeje, aby to mezi nimi opět klapalo". Tento pokus zkrachoval a ve středu byla podána nová žádost o rozvod.

Čtyřiatřicetiletá Richardsová a o šest starší Sheen se seznámili při natáčení filmu Zeptej se Cindy. Společně si zahráli také ve filmu Scary Movie 3. Začali spolu chodit na podzim 2001, kdy Richardsová hostovala v Sheenově sitcomu Všichni starostovi muži. Vzali se v roce 2002. Dlouho byli považováni za šťastný pár a březnová žádost o rozvod byla pro mnohé bleskem z čistého nebe.

Sheen má ale za sebou pestrou minulost, drogové excesy, sexuální eskapády, domácí násilí i postřelení bývalé družky. V posledních letech se ale trochu zklidnil a na narození druhého dítěte se údajně velmi těšil.

Reklama

Výběr článků

Načítám