Hlavní obsah

Reese Witherspoonová zazpívala manželovi na Vánoce

Americká herečka Reese Witherspoonová dala svému manželovi herci Ryanovi Phililppovi speciální vánoční dárek - nazpívala pro něj dvě jeho nejoblíbenější písničky slavného Franka Sinatry, uvedl ve středu server Femalefirst.

Článek

Herečka, která již  své pěvecké kvality ukázala ve snímku Walk the Line, přezpívala dvě klasické písně Sinatry: I´ve got a crush on you a The best is yet to come.

Poté, co písně nacvičila, připravila Witherspoonová pro manžela další překvapení. 12. prosince ho pozvala do jejich oblíbené restaurace La Dolce Vita na romantickou sváteční večeři. Požádala personál, aby na znamení melodie písní pustili a svému manželovi zazpívala, napsal americký magazín In Touch.

"Ryan je blázen do Sinatrových písniček, byl unešen z překvapení, které mu Reese připravila. Velice ho dojalo, jak je jeho manželka nápaditá a jak mu dokazuje, že ho stále miluje", řekl zdroj z blízkého okolí manželů.

Herečka nechce manžela ztratit

Reese Witherspoonová má s Ryanem Phillippem již dvě děti, dcera Ava Elizabeth se narodila těsně po jejich sňatku v roce 1999, Syn Deacon přišel na svět o tři roky později.

Pár má za sebou několik krizí díky Ryanovým nevěrám. Herečka ale nechce, aby se rodina rozpadla, proto se snaží vztah s Ryanem urovnat.

Reklama

Výběr článků

Načítám