Hlavní obsah

Finalistky České Miss 2006 míří do Brazílie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Před odletem finalistek České Miss 2006 do Brazílie se v úterý konalo setkání všech dvanácti soutěžících dívek. Novináři tak měli šanci se s nimi seznámit a popřát dívkám i celému týmu šťastnou cestu. Exotické brazilské město Fortaleza se na dva týdny stane domovem dvanácti finalistek druhého ročníku České Miss.

Článek

Dívky odcestují do této největší jihoamerické země 4. ledna a vrací se 16. ledna. Pak už jim bude zbývat měsíc do finále České Miss 2006, které bude 17. února vysílat v přímém přenosu TV Nova.

Soustředění věnovala finalistkám cestovní kancelář Exim Tours, která je oficiálním partnerem soutěže. Spolu s dívkami odletí do Brazílie také vybraní vizážisté a kadeřníci. Děvčata budou totiž focena pro katalog Česká Miss 2006 v oblečení Fornarina. Natáčet se budou také jejich vizitky, které uvede TV Nova během finálového večera. Do Brazílie tedy odjíždí i tvůrčí tým režiséra Petra Soukupa.

Dívky se budou učit bojové umění

Ve volném čase budou dívky navštěvovat školu Capuera a učit se bojovému tanečnímu umění. Věnovat se budou moci také beach volejbalu, vodním sportům či sáňkování na dunách. Finalistky se těší hlavně na horké brazilské večery, kulinářské speciality, na výuku tance i na návštěvu tamní populární diskotéky La Pirata.

Organizátoři únorové finálové show, během níž budou diváci opět hlasovat o vítězce prostřednictvím SMS zpráv, chystají mnohá překvapení. Galavečer se odehraje v tropickém stylu a dívky tedy budou sbírat ve Fortaleze inspirace.

Vítězky získají i jazykové a sportovní školení

Tři nejúspěšnější dívky získají, tak jako jejich předchůdkyně, byt, auto, oblečení, šperky, jazykové i sportovní školení a kromě Miss Universe se zúčastní i dalších prestižních soutěží Model of the World a Miss Earth.

Na Českou Miss 2006 čeká roční garantovaný kontrakt na milión korun. Navíc ten, kdo ji do soutěže doporučil, získá 100 000 korun českých a bude ji moci doprovázet na světovou soutěž Miss Universe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám