Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová chce skoncovat s kouřením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smyslná herečka Catherine Zeta-Jonesová má údajně v plánu přestat kouřit. Rozhodla se tak především kvůli svým dvěma dětem, informuje o tom server Femalefirst.

Článek

S kouřením začala herečka Catherine Zeta-Jonesová už jako teenager. "Chci přestat, dokud jsou mé děti ještě ve věku, kdy se na nic neptají," svěřila se britským novinám Daily Mirror.

Velšská kráska má se svým manželem hercem Michaelem Douglasem dvě děti, pětiletého Dylana a dvouletou holčičku Carys.

Tajně ale kouří dál

Minulý měsíc ovšem Jonesová jela na party do New Yorku a trvala na tom, že poletí z Los Angeles soukromým letadlem. Ovšem její požadavek na luxusní dopravu prý nebyl proto, že nesnáší létat veřejnými letadly, ale kvůli své závislosti na nikotinu.

Jak uvedl zdroj z jejího blízkého okolí deníku Britain´s Mail: "Ona a Michael jsou oba silní kuřáci. Catherine si cigaretu doslova užívá, když letí letadlem. Soukromé lety využívá především proto, v normálních letadlech se kouřit totiž nesmí. V letadle se Catherine stává nervózním pasažérem, využívá tedy raději privátní lety."

Není to tak dávno, co se v bulváru objevily fotografie těhotné Jonesové, jak vesele kouří jednu cigaretu za sebou. Možná právě díky této ostudě se rozhodla udělat životní krok a chce přestat kouřit. Je ale jasné, že se závislosti na nikotinu herečka nezbaví ze dne na den.

Reklama

Související témata:

Související články

Únos herečky Zeta-Jonesové byl smyšlený

Hollywoodskou filmovou hvězdu Catherine Zeta-Jonesovou vyvedli nedávno z míry novináři. Ti podle ní nafoukli její dávnou drobnou autonehodu a udělali...

Výběr článků

Načítám