Hlavní obsah

Anastacia si nechala operovat oči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Popová zpěvačka Anastacia si sice nechala operovat oči pomocí laseru, přesto své oblíbené brýle stále nosí. Originálními brýlemi se totiž zpěvačka proslavila a fanoušci ji vlastně ani jinak neznají. Brýle prostě patři k jejímu osobnímu image.

Článek

Blonďatá zpěvačka Anastacia je známá svými nápaditými barevnými brýlemi, ve kterých se objevuje na všech propagačních fotografiích i ve společnosti. Svěřila se ale, že nesnáší nosit brýle na jeviště.

"Začala jsem na jevišti používat kontaktní čočky, chtěla jsem, aby fanoušci viděli mé oči, také proto jsem šla na operaci," informuje portál femalefirst.co.uk.

Dvaatřicetiletá Anastacia dále říká: "Brýle ale stále nosím, patří k mé image a líbí se mi."

Připravuje kolekci oblečení

Americká zpěvačka připravuje také svou vlastní kolekci oblečení, které je velice podobné jejím kostýmům na jevišti. Fanoušci totiž její kreace milují. "Mám své vlastní oblečení, které uvedu na trh už brzy. Potřebuji ale ještě nějakou inspiraci," uvedla zpěvačka na portálu femalefirst.co.uk.

Reklama

Související témata:

Související články

Anastacia se podrobila operaci prsu

Přední představitelka soudobé kombinace soulu a r´n´b, hlasově dobře disponovaná americká zpěvačka Anastacia, prodělala 10. února operaci prsu, ve kterém...

Anastacii prý zachránil Elton John

Americké zpěvačce Anastacii, která minulý rok bojovala se zhoubnou rakovinou prsu, prý výrazně psychicky napomáhal legendární Elton John. Navázali spolu...

Výběr článků

Načítám