Hlavní obsah

Slovní perly slavných v roce 2005

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I celebrity jsou pouze lidé. Občas se proto stane, že svým výrokem dokážou fanoušky spolehlivě rozesmát. Slavní mají pocit, že se díky své jedinečnosti na hvězdném nebi mohou vyjádřit ke všem problémům světa. A jak se říká, vyřčené slovo nevrátíš do úst ani párem volů.

Článek

Uvědomit by si to měl především herec Tom Cruise, který si v uplynulém roce slovním průjmem zajistil čestné místo v žebříčku nejnesnesitelnějších osobností. K slovním perlám, jimiž proslul, patří i následující výrok: "Děti jsou báječné. Vím to z vlastní zkušenosti, protože jsem jím v minulosti také byl!"

Není však sám, kdo se pustil na led hlubokomyslných úvah. Ve stejném duchu se vyslovil i populární šampión v golfu Greg Norman: "Za své úspěchy vděčím svým rodičům a z nich především otci a matce."

Fotbalová legenda David Beckham zase šokoval novináře následujícím prohlášením: "Samozřejmě necháme našeho synka Brooklyna pokřtít. Jen zatím nevíme, jaké náboženství mu vybereme."

Hiltonová shledává mrtvé nudnými

Ještě závažnější problémy řeší zpěvačka Jessica Simpsonová: "Ve třiadvaceti letech je člověk prakticky už starý. Do pětadvacítky mu totiž už chybějí pouhé dva roky...," nechala se slyšet.

Neméně zásadní filozofickou myšlenkou se v uplynulých dvanácti měsících pochlubila i milionářská dědička Paris Hiltonová: "Mrtví lidé mi připadají strašně nudní!" naznačila.

Madonna přemýšlí na záchodě

Zahanbit jejím pronikavým intelektem se patrně nechtěla nechat zpěvačka Madonna a oznámila světu: "Nedávno jsem přemýšlela o smrti. Bylo to na záchodě, tam mě totiž vždy napadají ty nejpodnětnější myšlenky."

Není zřejmě sama, zaznamenat pro budoucí generace alespoň na útržek toaletního papíru by chtěly i další výsledky duševní aktivity slavných. Cítí se středem vesmíru. Zbytnělé ego při vystoupeních na veřejnosti slavným rozhodně nechybí.

Okázale najevo to dala zpěvačka a čerstvá novomanželka Christina Aquilerová, která se bezelstně zeptala: "V kterém městě se letos pořádá filmový festival v Cannes?"

USA není Kanada

Pokud jde o společenský takt, konkurovat jí snad může jen anglický teenager se zlatem v hrdle Charlotte Churchová. Návštěvníky svého koncertu v Kanadě uvítala slovy: "Jsem neuvěřitelně šťastná, že mohu zpívat právě Vám, občanům USA!" Proč diváci po její zdravici začali houfně opouštět sál, nedokáže dodnes pochopit.

Ani někdejší vynikající fotbalový útočník a současný trenér liverpoolských Reeds Ian Rush neví, proč se lidé smějí jeho názoru, k němuž dospěl v době, kdy hostoval v turínském Juventusu: "Stěhovat se z Walesu do Itálie je téměř to samé, jako přesídlit do jiné země!"

Frontman hudební skupiny OASIS Liam Gallagher s jeho britským patriotismem plně souhlasí. "Kdybych potkal mimozemšťana, řekl bych mu, aby se šel vycpat. Vždyť tam, odkud pochází, určitě neexistují Beatles, ani jiná pořádná muzika!"

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám