Hlavní obsah

Andrea Verešová Silvestra neprožívá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Slovenská modelka Andrea Verešová se chystá oslavit letošního Silvestra na horách ve Špindlerově Mlýně. Chce být především se svou rodinou, kterou během roku dost zanedbává. Podobné oslavy však prý nijak nevyhledává.

Článek

"Bude to klasický Silvestr. Oslavíme jej v hotelu a spoléhám na to, že o zábavu tam bude postaráno. Kolem sebe budu mít lidi, které mám ráda," prozradila. "Určitě bude veselo. Bude tam moje malá neteř, o kterou se budu starat a věřím, že vydrží až do půlnoci," svěřila se modelka.

Pětadvacetiletá kráska však oslavu příchodu Nového roku nepovažuje za nijak zásadní událost. "Může být a nemusí. Nejsem zastáncem nucených oslav. Mám raději spontánní zábavu. Svého 'Silvestra' může mít člověk i během roku, může oslavovat život a těšit se z nových věcí," uvedla.

Zároveň dodala, že si ráda zatancuje a chybět nebude ani sklenka sektu. "Šampaňské mám ráda a k Silvestru patří," řekla Verešová.

Reklama

Související témata:

Související články

Andrea Verešová natáčí v Praze reklamu

Čtyřiadvacetiletá slovenská modelka Andrea Verešová na chvíli vyměnila módní svět za filmovou oblast. Anglická produkce si ji vybrala jako hlavní hrdinku...

Verešová promarnila Gaultierovu nabídku

Slovenská modelka žijící v Praze Andrea Verešová si původně myslela, že se neobjeví na módní přehlídce francouzského návrháře Jeana Paula Gaultiera. Nikdo...

Výběr článků

Načítám