Hlavní obsah

Černocká: Nejlepší prostředek na krásu je láska

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Petra Černocká (55) si dělá starosti jen s důležitými věcmi. To, že končí rok, ji k nějakému velkému bilancování nevede. Zpěvačka ani nepřemýšlí nad svým věkem a neláme si hlavu nad tím, jak vypadat mladší. Na plastickou operaci by nešla ani za nic.

Článek

Každá operace má totiž svá rizika a Petra Černocká připouští, že je v tomto směru trochu srab. "Něco jiného je, když mi prostě musí uříznout slepé střevo, a trochu se to nepovede," vysvětluje, "a něco jiného, když se nevyvede zákrok, který podstoupím z marnivosti. Navíc je tu ještě jeden zaručený zkrášlovací prostředek, a to je láska. Nemyslím tím jen stav zamilovanosti, to je totiž naprosto zaručená tutovka, kdy zkrásní i ošklivka, ale takový ten láskyplný postoj k okolí i k sobě."

Na nedostatek lásky si nestěžuje

O tom se prý ale ve společenských časopisech nedočtete, protože to vizážisté, stylisté a kadeřníci za dvě hodinky nesfouknou. Podle herečky se na tom musí dlouhodobě pracovat.

Na nedostatek lásky si Petra Černocká rozhodně nestěžuje. Matka jedné dospělé dcery a velká milovnice koček nyní žije se svým v pořadí třetím osudovým mužem, kytaristou Jiřím Pracným, kterého si před nějakým časem i vzala a je jim spolu moc dobře.

Reklama

Související témata:

Související články

Petra Černocká rozdává kolem sebe radost

Petra Černocká je stále nabitá pozitivní energií, kterou podle přátel přenáší i na své okolí. Zpěvačka pak zastává názor, že současný život plný stresu...

Petra Černocká se v Egyptě léčí slivovicí

Zpěvačka Petra Černocká se chystá na dovolenou do Egypta, kam za pár dnů odlétá. Před každou výpravou do exotických krajů prý prožívá takřka válečné přípravy,...

Petra Černocká umí nadávat rusky

Šok zažila na dovolené v Egyptě zpěvačka Petra Černocká poté, co ji cestovní agentura ubytovala v hotelu pro rusky mluvící hosty. Její zážitky během pobytu...

Výběr článků

Načítám