Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowová chce jít na plastiku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Gwyneth Paltrowová, přichystala fanouškům veliké překvapení. Rozhodla se, že podstoupí plastickou operaci prsou. Doposud byla herečka příkladem přehnaného zdravotního stylu. Po kojení dcery se jí ovšem přestává líbit, jak se její postava mění.

Článek

Herečka Gwyneth Paltrowová (33), která je známá svým striktním dodržováním makrobiotické stravy, cvičením jógy a vyznáváním alternativní medicíny, si začala stěžovat, že kojení změnilo její hrudník k nepoznání.

Jak informuje Daily Telegraph, matka devatenáctiměsíční holčičky Apple, se nechala slyšet, že raději půjde na operaci prsou, než aby vypadala takhle.

"Myslím, že ženy, kterým se po kojení prsa takto zdeformovala vědí, o čem mluvím. Je to spíše rekonstrukční chirurgie nežli kosmetická," svěřila se magazínu Allure.

Je opět těhotná

"Každý přece chce, aby se co nejdéle cítil a vypadal perfektně. A pokud jíte zdravě, dodržujete nějaké cvičení a sem tam pro sebe něco uděláte, tak proč ne? Jsem si jistá, že až ten čas přijde, tak to udělám," řekla Paltrowová.

S manželem Chrisem Martinem nyní očekávají další přírůstek do rodiny. Herečka tedy pravděpodobně čeká, až porodí a odkojí i druhé dítě a pak nebude jejímu rozhodnutí už nic stát v cestě

Reklama

Související témata:

Související články

Paltrowová touží po větším soukromí

Ačkoliv je herečka Gwyneth Paltrowová na přízeň veřejnosti a novinářů zvyklá, šokuje ji způsob, kterým ji někteří paparazzi z Londýna pronásledují. Postěžovala...

Gwyneth Paltrowová chce být šéfkuchařkou

Oscarová herečka Gwyneth Paltrowová se už se nehodlá pachtit za slávou, raději se vrhne naplno na roli šéfkuchařky ve své vlastní restauraci. "Musím...

Výběr článků

Načítám