Hlavní obsah

John Travolta: zvolen čtenáři nejlepším pilotem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fanoušci amerických celebrit by nejraději vyzkoušeli let se slavným hercem Johnem Travoltou. Jak ukázalo nejnovější hlasování amerického magazínu o celebritách In Touch, měli by právě k němu největší důvěru.

Článek

Čtenáři magazínu všemi hlasy zvolili jako nejlepšího pilota Johna Travoltu. Více jak 55 procent by se s ním nebálo vyletět do výšin a poté bezpečně přistát na zemi. Herec, který si i ve filmu Kdopak to mluví zahrál pilota, se netají tím, že létání je už spoustu let jeho velikou vášní i v soukromí.

Létání je jeho koníčkem 

Už od mládí toužil být pilotem. Začal létat v šestnácti letech a pilotní průkaz získal v roce 1981. Je pilotem australské letecké společnosti Quantas a se svým letounem typu Boeing 707, nazvaném po svých dětech Clipper Ella, navštívil v rámci propagace letecké dopravy sedm zemí.

Sympatický herec se dále objevil například v legendárním filmu Pulp Fiction, nebo ve filmech Fenomén, Herečka sobotní noci, či Tváří v tvář.

V hlasování  se s 33 procenty umístil i Harrison Ford. Slavný milenecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt získali maximálně sedm procent.

Reklama

Související články

John Travolta se vrhne na psaní

Snad se inspiroval příkladem Madonny, snad usoudil, že být úspěšným filmovým hercem a profesionálním pilotem není zaměstnání na plný úvazek. Každopádně se John...

John Travolta poletí do vesmíru

Populární hollywoodský herec John Travolta dostal nabídku letět do kosmu, napsal britský list The Sun. "Skutečně mě pozvali do kosmu. Zatelefonovali mi z NASA...

Výběr článků

Načítám