Hlavní obsah

Whitney Houstonová: nejhorší chování v Hollywoodu

NEW YORK

Společenský magazín Star, stejně tak jako mnoho jiných amerických časopisů, se letos vyžívá v sestavování žebříčků celebrit, které se v očích veřejnosti nejvíce znemožnily. Star nyní zveřejnil pořadí nejnevkusnějších prominentních párů.

Článek

K velkému překvapení čtenářů se v něm Tom Cruise a Katie Holmesová ocitli až na druhém místě. S přehledem totiž zvítězila dvojice Whitney Houstonová a Bobby Brown. "Zlatou medaili" si odnesli nejen za drogové excesy, ale také za praní špinavého prádla před televizními kamerami. Hlavně pak za společnou reality show, v níž, jak podotýkají redaktoři týdeníku Star, "dali novou dimenzi manželské brutalitě".

Cruise se chová jak puberťák

Umístění Toma a Katie na jednom z čelných míst se dalo předpokládat. Jako v předchozích případech k němu přispělo hlavně Cruisovo ztřeštěné milostné chování, jež si nezadalo s pubertálními výstřelky tokajících mladíků. "Potkali se, zamilovali se do sebe a ona otěhotněla. A to všechno stihli během pouhých šesti měsíců," komentuje Star zbytečný humbuk, jejž kolem víceméně banálního dění rozpoutal poblouzněný herec, který zcela ztratil soudnost a cit pro jakoukoli míru.

Britney už má slávu za sebou

Bronzovou příčku získali manželé Britney Spearsová a Kevin Federlin. A to kvůli množství nechutností, jež stačili napáchat během krátkého manželství i čerstvého rodičovství.  Autoři žebříčku poměrně krutě popisují Britney, jako ženskou polovinu páru, která má už slávu dávno za sebou a o Kevinovi se zmiňují, že ten se zase hvězdou nikdy nestane, ač v to doufá. Dodávají také, že úroveň obou je zoufale nízká.

V těsném závěsu za jmenovanými skončili Flavor Flav a Brigitte Nielsenová, Jude Law se Siennou Millerovou a Tommy Lee s Pamelou Andersenovou. Sedmé místo si připsali Ice T a Nicole "Coco" Austinová.

Reklama

Související témata:

Související články

Houstonová opustila detoxikační kúru

Americká zpěvačka Whitney Houstonová sotva po pěti dnech opustila kliniku, kam nastoupila na detoxikační kúru. Informaci přinesl zpravodajský server Ananova.

Houstonová v porsche narazila do autobusu

Zpěvačka Whitney Houstonová měla nehodu. Vyvázla z ní bez zranění. Její sportovní vůz ale utrpěl velkou hmotnou škodu, napsal internetový server hudební...

Whitney Houstonovou propustili z léčebny

Zpěvačka Whitney Houstonová si opět může užívat větší volnosti. Před pár dny jí totiž skončila měsíční detoxikační kúra, která jí byla nařízena soudně.

Výběr článků

Načítám