Hlavní obsah

Korec se cítí být vyvoleným

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

I když Vlasta Korec moderuje televizní a rozhlasové pořady už delší dobu, slavným se stal až jako moderátor reality show VyVolených. Ve svém současném úspěchu si libuje.

Článek

"Já se prostě cítím vyvoleným od chvíle, kdy jsem se narodil," svěřil se Korec.

Jak sám říká, zvolil si cestu do kopce a líbí se mu to. Občas se při ní zadýchá, rozhlédne se kolem sebe a je spokojený. "Mám totiž v sobě hodně energie, pánbíček nad námi mi jí dal plno. Věřím i na osud, ale ten nám dává jen ty větší věci, drobnosti si v něm musíme vytvářet sami. Obdivuji mladé kluky a dívky, co šli do vily. Já bych to nikdy neudělal ani náhodou, reality show se mi zdají být ukrutné a šílené," svěřil se moderátor.

Po Novém roce pojede k moři

Korec zná totiž i druhou tvář pořadu VyVolení - napětí, stres, únavu z nicnedělání. Proto si po Novém roce dopřeje chvíle klidu. "Poletím hodně daleko, k moři, za teplem, budu se koupat, opalovat, na nic nemyslet. Těším se na výbornou dovolenou, která se při mém optimismu zcela jistě povede. Žádného zemětřesení ani tsunami se nebojím. A na práci, na rozhlas a na televizi, si v těch dnech určitě vůbec nevzpomenu. Budu se oddávat zase jiné pěkné přítomné chvíli," prohlásil Korec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám