Hlavní obsah

Hanychová chce první dítě až ve čtyřiceti

PRAHA

Občas se Agáta Hanychová ráda postará o tříměsíční sestřičku Kordulku, na vlastní děti ale zatím rozhodně nemyslí. Druhá vicemiss ČR 2005, nejstarší dcera herečky Veroniky Žilkové má jiné plány. O tom, že by si pořídila potomka v dohledné době vůbec neuvažuje.

Článek

"Kordula je úžasná, občas si ji půjčím, ale vlastní dítě chci mít nejdřív za dvacet let," řekla Agáta rezolutně. "Mám kolem sebe neustále tolik sourozenců a miminek, že zatím dítě v žádném případě nechci. Ve čtyřiceti to bude jiná. Pak si pořídím jednu rozmazlenou holčičku a dost!" dodala.

Agátu prostě mateřství neláká. Na rozdíl od své slavné matky se nechce v tak mladém věku nijak vázat. Věnuje se především modelingu a má i herecké ambice. A zdá se, že se jí sny plní. Dostala totiž příležitost od režiséra Kryštofa Hanzlíka - hlavní roli v připravovaném filmu Crash Road.

Kvůli filmu jde vše stranou

Už od září, kdy klapla první klapka, je Agáta neustále, jak se mezi filmaři říká, "na place". Svým výkonem chce režiséra, další tvůrce snímku i všechny diváky přesvědčit, že po matce zdědila nejen krásu, ale i talent. Do chvíle, než se postavila před filmovou kameru, měla Agáta sen žít v Itálii ve venkovském domku, pěstovat vinnou révu, kouřit doutník a houpat se v křesle. Kvůli natáčení ale prý půjde vše stranou.

Reklama

Související články

OBRAZEM: Agáta vyšla v plavkách na chodník

Druhá vicemiss ČR 2005 Agáta Hanychová dává dohromady oblečení na soutěž Miss Intercontinental, kam se v těchto dnech chystá. Klání krásek se bude konat v Číně...

Agáta finišuje na Miss Intercontinental

Třicátý čtvrtý ročník soutěže Miss Intercontinental se blíží ke svému zdárnému konci a všechny kandidátky na vítězství mají teď hodně napilno. Finále klání...

Výběr článků

Načítám