Hlavní obsah

Anistonová si chce na čas odpočinout

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Šestatřicetiletá herečka Jennifer Anistonová se chystá udělat radikální změnu. Na nějaký čas touží uniknout hektickému hereckému životu v Los Angeles. Lví podíl na tom má zájem médií o její osobu od rozchodu s manželem Bradem Pittem. Anistonová uznala, že toho na ni začíná být trochu moc a rozhodla se situaci řešit.

Článek

Naplánovala si proto cestu do Řecka, aby prozkoumala kořeny své rodiny a na pár týdnů žila normální život. "Vezmu si na čas volno, budu cestovat," řekla Anistonová. "Chci jet do Řecka a dalších zemí. Žila jsem tam rok, když mi bylo pět nebo šest. Šest měsíců jsme s rodiči bydleli v Aténách, pak na Krétě. Moje rodina má nádhernou farmu. Vrátila jsem se na ni zpátky jenom jednou."

Brad začal žít s Angelinou

Anistonová s Pittem oznámili rozchod na začátku letošního roku po čtyř a půlletém manželství. Pitt hned vzápětí začal žít s hollywoodskou krasavicí Angelinou Jolieovou. Kolem Jennifer se začal točit její herecký kolega Vince Vaughn. I přesto se zdá, že se herečka s rozvodem ještě nesmířila: "Myslím, že bude osvěžující vypadnout ze všeho toho zmatku v Los Angeles."

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám