Hlavní obsah

Sarah Jessica Parkerová nesnáší nakupování

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Sarah Jessica Parkerová pustila do světa takřka neuvěřitelnou zprávu. Prý nesnáší nakupování, což jí zvláště v předvánočním čase působí určité problémy.

Článek

Parkerová přitom v seriálu Sex ve městě ztělesnila Carrie Bradshawovou, která se na televizní obrazovce stala módní ikonou. Ve skutečnosti ale jen velmi nerada chodí po buticích a vybírá vkusné oblečení.

Svůj přitažlivý vzhled se jí daří dosáhnout jen díky tomu, že má k dispozici plno stylistek a kosmetiček, které se o ni starají, uvedla v rozhovoru pro britský list Independent. "Mám kolem sebe skvělou partu expertů," sdělila Parkerová.

Zároveň zdůraznila, že vlastně ani nepotřebuje mít moc oblečení, protože si hodně půjčuje. "Ráda si ho půjčuji. Je to jako v knihovně. Vrátíte kus a vezmete si další," uzavřela herečka.

Reklama

Související články

Parkerová pomluvila módu v Sexu ve městě

Americká herečka Sarah Jessica Parkerová zkritizovala styl oblékání seriálové postavy Carrie Bradsawové, kterou ztělesnila v oblíbeném televizním seriálu...

Sarah Jessica Parkerová má nový parfém

Sarah Jessica Parkerová ve čtvrtek oficiálně uvedla na trh svůj nový parfém. Vůně americké herečky nese název Lovely. Slavnostní událost se konala v kanadském...

Výběr článků

Načítám