Hlavní obsah

Colin Farrell se léčí ze závislosti na práškách

LOS ANGELES

Mluvčí irského herce Colina Farrella, který se proslavil především filmy Alexandr Veliký a Telefonní budka, oznámila veřejnosti, že herec po opakovaných neúspěšných pokusech skoncovat s drogami dobrovolně nastupuje na protidrogovou léčbu.

Článek

Farrell se láskou k drogám nikdy příliš netajil a často nazýval svůj život jako šílený. Díky narození svého synka se na nějakou dobu zklidnil a prožíval období bez večírků, aby se mohl věnovat výhradně rodině. Poslední dobou se ale zase nechal zlákat  velkolepými oslavami plné drog a alkoholu, které hojně navštěvoval s přáteli.

Devětadvacetiletý herec byl na kliniku přijat ihned po dokončení natáčení nového filmu Miami Vice. "Respektujeme soukromí pana Farrella a jeho rodiny," odpověděl lékař na otázku, jak dlouho bude herec na klinice pobývat a jakým způsobem ho budou léčit.

Zkolaboval během natáčení

Podle oficiálních zdrojů se bude léčit ze závislosti na lécích proti bolesti. Šušká se ale, že příčinou hospitalizace je jeho údajné předávkování během natáčení filmu. Po vyšetření mu lékaři našli v krvi stopy po marihuaně, alkoholu a jiných drogách.

Farrell se musel rozhodnout, buď bude pokračovat v životě svým šíleným tempem, nebo léčbu podstoupí a tím zachrání  pověst nejen svou, ale i jeho rodiny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám